[vc_row el_id=”first” content_width=”fullwidth” css=”.vc_custom_1487777654917{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}” fullwidth=”yes” row_width=”fullwidth”][vc_column css=”.vc_custom_1487765870592{margin-bottom: -35px !important;}”]

[/vc_column][/vc_row][vc_row parallax=”yes” css_animation=”fadeInDown” el_id=”Foodtruck_Boeken” color_scheme=”custom” bg_overlay=”light” customcolor_heading=”#84959b” css=”.vc_custom_1502099329086{background-image: url(https://www.detostimakers.nl/wp-content/uploads/2017/08/tostimakers_DSC2822.jpg?id=2949) !important;background-position: center;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css_animation=”lightSpeedIn”]

Foodtruck Boeken bij De Tostimakers

Een Foodtruck Boeken voor uw Bruiloft, (Bedrijfs)Feest of Festival?

[/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”Boekingen”][vc_column][vc_column_text]

Voor informatie over boekingen, vul vrijblijvend onderstaand formulier in:

[/vc_column_text]

  Contactpersoon

  Locatie van het Event

  BinnenBuiten


  Uw event

  Wat voor event gaat het om?

  Vanaf welke datum en tijd?

  Aantal personen

  Budget (euro)

  Tot welke datum en tijd?

  Opmerking  Wilt u direct een offerte ontvangen?

  Wilt u de aangegeven datum en tijd direct reserveren?

  Ja
  Ja

  Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord.

  [/vc_column][/vc_row][vc_row parallax=”yes” css=”.vc_custom_1493027579980{background-image: url(https://www.detostimakers.nl/wp-content/uploads/2017/02/foodtruckfestival.jpg?id=2478) !important;}”][vc_column]

  0031(0) 6 24509447

  info@detostimakers.nl
  [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

  De Tostimakers

  Taste it, Enjoy it

  [vc_column_text]Altijd gezellig en meteen sfeervol, een retro foodtruck gebouwd van een Constructam Caravan uit 1977. Wij serveren heerlijke krokante Tosti’s en HotDogs incl dranken. Ook is het mogelijk ons assortiment uit te breiden geheel naar uw smaak en wensen.

   

  Vele arrangementen mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

   

  Foodtruck boeken: De Tostimakers.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

  Wat kost een Foodtruck voor mijn feest?

  Een Foodtruck boeken voor mijn feest, bruiloft of festival?

  [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ja dat is lastig te zeggen. Er zijn zo veel mogelijkheden en wensen.

  Aantal Personen

  Het meest belangrijk voor het bepalen van de kosten is het aantal personen. Zo kunnen wij onze prijs per persoon bepalen. Wel hanteren wij een minimum aantal gasten van 100 personen op een feest (niet van toepassing bij een all-inclusive prijs)

   

  Kilometer vergoeding

  Uiteraard is de afstand naar uw event belangrijk. Wij moeten immers afreizen naar uw Feest of Festival. Onze standplaats is Waalwijk en rekenen altijd het aantal kilometers retour.

   

  Uur tarief

  Wij komen met minimaal twee personen en als het nodig is nemen wij extra personeel mee. Wij komen graag en worden vrolijk van elk feest maar ook wij moeten betaald worden…

   

  De Producten

  Wat wilt u uw gasten bieden. Ons standaard assortiment bestaat uit Tosti’s. Wij kunnen hier dranken bij aanbieden maar ook kunnen wij andere en extra hapjes verzorgen om uw gasten een hele dag te verzorgen.

  All-in prijs

  Ook bieden wij een all-inclusive prijs. U weet dan precies wat u betaald en heeft geen omkijken naar een factuur achteraf. Informeren is daarom ook vrijblijvend.

   

  Enkele mogelijkheden:

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

  Wat hebben wij nodig

  Onze foodtruck heeft energie nodig om te kunnen werken.

  [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij hebben een aantal voorzieningen nodig om onze foodtruck aan het werk te zetten:

  Wilt u publiceren over de Tostimakers kijk dan hier voor meer informatie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]U kunt onze Foodtruck boeken voor:

  Kerstmarkten, bruiloften, jaarmarkten, braderie├źn, themafeesten, bedrijfsfeesten, proeverijen, promotie doeleinden, beurzen, privefeesten, festivals, foodfestivals[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]