Foodtruck te Koop

Geïnteresseerd in een Food truck Kopen? Het De Tostimakers Foodtruck & Concept is te koop!

Op deze pagina vind u informatie en foto’s van de Tostimakers.

Wij bieden onze foodtruck te koop aan incl. website, concept, logo, en goodwill te koop aan. De reden; wij zijn de Tostimakers begonnen voor het ombouwen van de unieke Caravan uit 1977 en vonden het leuk om een foodtruck te bouwen en hiermee af en toe op pad te gaan. In de prakrijk blijken wij geen tijd te hebben en hebben we veel leuke in interessante aanbiedingen moet afslaan. Heel jammer maar misschien wel een leuke uitdaging voor jou!

De Tostimakers Tosti Foodtruck

Onze Tosti’s kunnen gegeten worden als lunch of als snack tussendoor. Kom proeven van onze heerlijke en krokante tosti’s op basis van gezond desembrood en verse ingredi├źnten. Wij kunnen ons assortiment uitbreiden met Soep, Belegde broodjes, Hot-Dogs en hapjes zoals bijvoorbeeld in kleine portie gesneden wraps.

De Tostimakers; Leuk en Populair Concept

Wil jij onze foodtruck kopen?

Inclusief;

Constructam Caravan uit 1977.

In zeer goede staat. Heeft droog gestaan in een verwarmde opslag en heeft dus niets te lijden gehad. Professioneel omgebouwd en waterdicht.

Koeling, Professionele Tosti-ijzers, kassalades en bonnenprinter, wifi/4G modem voor pin betalingen, reclame bord, water voorziening en diverse andere spullen. Je kunt direct aan de slag.

Website en email.

Bij de koop krijg je de website. Deze kan overgezet worden op jouw naam of op je eigen hosting geplaatst worden. alles in overleg. Deze is gebouwd op wordpress dus erg eenvoudig in onderhoud. Uiteraard kan dit allemaal aangepast worden naar jouw wensen. Inclusief email adres.

Logo en Media

Natuurlijk koop je oog het logo en onze naam. Uniek en veel gevraagd. Heel vaak worden wij gevraagd voor onze uitstraling. Een aankleding voor feesten en festivals. Hier zijn wij erg trots op.

Ook alle fotomateriaal krijg je erbij m.u.v. de foto’s met onze gezichten erop. Hier moet jij uiteraard op komen.

De Tostimakers – Wij maken Meesterlijke tosti’s.

Onze heerlijke vers gemaakte krokante tosti’s gemaakt met robuust brood van de molen verrijkt met rogge moet je geproefd hebben. Onze nieuwe Retro Constructam caravan uit 1977 hebben wij compleet omgebouwd tot foodtruck om het hele land door te kunnen gaan en iedereen kennis te laten maken met onze Tosti’s. Dus je kunt ons overal vinden.
De Tostimakers Foodtruck heeft precies 40 jaar vakantie gevierd voordat wij deze tot foodtruck hebben omgebouwd. Na deze volledig gestript te hebben is er een verkoopluik in geplaatst, opnieuw bekleed en voorzien van koeling en werkbanken.

Foto 1 - De Tostimakers Foodtruck

foodtruck caravan de tostimakers tosti truck

Foto 2 - De Tostimakers Foodtruck

tosti foodtruck

Trek in een Tosti gekregen?

Neem gerust contact met ons op voor informatie, boekingen of andere zaken die je kwijt wil.

Informatie.

De Bouw
De Tostimakers Foodtruck heeft precies 40 jaar vakantie gevierd voordat wij deze tot foodtruck hebben omgebouwd. Na deze volledig gestript te hebben is er een verkoopluik in geplaatst, opnieuw bekleed en voorzien van koeling en werkbanken.
Bekijk de bouw van de Foodtruck hier: Informatie over de Constructam Caravan: https://detostimakers.nl/foodtruck/constructam-caravans/

Zoek resultaten Google maand mei